Armsad sõbrad, saatsime just eile välja oma päris esimese UUDISKIRJA!

 

Antud postitus on peaaegu copy-paste meie uudiskirjast kuid see jääb ka viimaseks siia blogisse. Seega kui soovid olla kursis meie uudiste ja soodukatega ESIMESENA siis liitu kindlasti meie uudiskirjaga (siit lehe ülevalt paremalt nurgast leiad kastikese).

 

KEVADE KUU ja juba on NIII PALJU TOREDUST JA UUT!

Seega oleme siia koondanud kõik viimased uudised millest mõned ehk juba teavad aga kindlasti mitte veel kõik. Loe kindlasti lõpuni, sest allpool peidab end ka üks soodukas just SINULE. 😉 

 

 

Käisime 25.-26.märts juba teist aastat Kultuurikatlas korraldataval Leivafestivalil. Sel aastal, nagu ka eelmisel, oli meie leti ääres palju vanu sõpru kuid ka palju, palju uusi! Sel aastal sai festivali laval ka veidikene oma teadmisi huvilistele jagatud, keda oli rohkem kui toolidel istekohti jagus.

Priileiva & BiPa omanik Birgit Paasma (foto Robin Roots/Õhtuleht)

Sel aastal meisterdasime festivalile kaasa ka oma uhiuusi “kõigevabu” soolaseid ja magusaid pirukaid, mida said siis need proovida, kes Laagrisse meie pagarikotta ei satu.

Kuna inimesi kelle menüüst on jäänud välja gluteen, laktoos, kaseiin, munad, suhkur jmt, tuleb igapäev aina rohkem juurde ning meie oleme antud valdkonnas tegutsenud juba päris mitu head aastata siis pälvisime sellega seoses tähelepanu Õhtulehes ühe päris suure artikliga, mida saad ise pikemalt lugeda aktiveeritud lingilt.

 

Kui sind aga huvitab ise veel rohkem teada saada kuidas siis neid “kõigevabu toite mitte millestki” küpsetada siis ootan Sind koolitusele:

11.04 Toidukunstistuudios TALLINNAS.

04.06 Meisterpagari koolitusklassis TARTUS

 

Antud koolitust oleme teinud mitmeid kordi erinevates Eesti paikades ja tagasiside on alati olnud meeliülendav, kuid tule kohale ja veendu ise ka! Me ei tee neid koolitusi tihti ning veel ei ole plaanis ka järgmisi seega haara võimalusest kindlasti kinni.

Tagasiside eelmiselt koolituselt:

“Kõik oli väga super. Meeldis väga ka tiimitöö. Saab kodus natuke tervislikumalt süüa teha, eriti lastele.”
“Kõige rohkem meeldis, et sai ise protsessis osaleda ja kaasa mõelda. Oli praktiline. Tore ja paraja suurusega seltskond.”
“Kõige rohkem meeldis, et saime ise kõike teha ja koolitaja ise oli ka üli-armas ❤️ Ootused said kõvasti ületatud. Sain oluliselt teadlikumaks gluteeni ja laktoosi alal. .. Suhkruvaba teema on ikka veel põnev [seda võiks eraldi koolituse teha].”
“Meeldis, et kõike sai ise läbi teha. Imeline, särav koolitaja oli avatud uutele ideedele ja valmis katsetama ka meie-poolseid soovitusi. Nn ice-breaker koolituse alguses lõi mõnusa vaba õhkkonna ❤️. [Koolitus] võiks veel kauem kesta. Ei saanud küllalt 🤗.”
“Väga tore koolitaja ja meeldis seltskond. Ise tegemine meeldis kõige rohkem. Kõige vaba toit võib ma maitsev olla! Koolitus võiks veel pikem olla. Tahaks veel ja veel teadmisi.”
“Huvitava info teada saamine, kogemuste saamine. Kõige rohkem meeldis kookide kaunistamine.”

 

Meie sõbrad on meid märganud

Juba kuuendat korda viidi läbi Eesti Tsöliaakia Seltsi poolt korraldatud konkurss „Parim Gluteenivaba Tegija“. Ja ka meie pälvisime endale oma päris ESIMESE märgise! Milline rõõm!
Meie OLÜMPIA KÜPSIS on PARIM EESTIMAINE GLUTEENIVABA TOODE! 
 
Tänud kõikidele meie sõpradele, kes meid märganud on ja meie tooteid hindavad! Teie tõttu saame oma tegevusi jätkata ning oma väike-ettevõtlusega Eesti ühiskonda mitmekesisema toiduga panustada!
 

Kevade puhul soodukas

Kuna meie peakondiiter oli kahjuks just kevadepühade eelsel ja aegsel nädalal haige siis see aasta teile patuvaba pashat vm pakkuda ei jõua kuid selle eest loodame teha Teie meele rõõmsaks ühe -15% sooduskoodiga mida saate kasutada kogu ostukorvile meie UHIUUES E-LEIVAPOES meie kodulehel! Leivapoest saad tellida mega lihtsalt kõiki meie pakiautomaadi sõbralike 🙂 tooteid üle Eesti Omniva pakiautomaatidesse! 

 

Sooduskood: KEVAD

Kehtib kuni selle nädala lõpuni ehk 9.aprill kl 23:59ni.

 

PS: hoia end kursis meie Facebooki lehe storydega, juhul kui soovid oma pakiautomaadi pakki lisada ka mõnda värsket saiakest vm mida epoes ei leidu, siis saame selle sinna sulle lisada kui oled oma ostu epoe kaudu sooritanud ja meile lisaks kiiresti messengeri või e-mailile kirjutad.

 

 

PIKEM LAHTI OLEKU aeg meie pagarikojas (test periood!)

Kuna nii mitmed on kurtnud, et nad ei jõua kella 8:00-14ni (E-R) meie juurde Laagrisse siis leidsime võimaluse ja otsustasime, et TESTIME UUSI lahtioleku aegasid E-R kl 8:00-18:00!

Oleme tervelt NELI TUNDI KAUEM avatud kui siiani, nii, et ka kell 17 koju tulijad jõuavad kenasti veel meie juurest läbi hüpata!

Alustame uue graafikuga 13.aprill ja esialgu katsetame täpselt KUU AEGA ehk kuni 12.mai (k.a). Juhul kui külastajaid jagub, jätkame uute avamisaegadega ka edaspidi KINDLASTI.

 

 

Jää kindlasti ootama ka meie järgmist uudiskirja (selle saamiseks lisa end listi, eks!) sest seal anname juba märku milline uus projekt meil peatselt käima läheb ja millele te ka igaüks saate hoogu kaasa anda!

 

 

Ikka magusalt

Patuvabalt

Teie Birgit koos oma imelise meeskonnaga

 

 

Jaga Facebookis!

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Shopping Cart